Én ...az ország "leggazdagabb" csórója... :-)

Én ...az ország "leggazdagabb" csórója... :-)

2009. december 16., szerda

Olvasói vélemények...

Gyakran olvasgatok hozzászólásokat a bulvárban, vagy máshol velem kapcsolatban megjelent cikkekről.

Néhány "gyöngyszem" amit megosztok az olvasókkal:

"várhatsz a pénzedre hapsikám. a szemét zsaruk nem fognak fizetni. de javaslom, mondd azt, hogy roma vagy, meg ilyenek, és egyből meg lesz a pénz, és még talán új házat is kapsz."

"Jogos a birósági itélet ,szerintem is. A nyomravezetői díj őt is megilleti."

"Nekem is pont az jutott eszembe, hogy mondja azt hogy roma.
A pénzt már kifizették Kiglicsnek, és még új fizimiskát, új személyit, adatokat is kapott mellé. Csak nem fognak neked fizetni! Kell a pénz a rendőrségnek, hogy ilyen családírtók és gyilkosok "elfogása" után felvehessék a szép kis summákat, és kinevezési összegeket. Állambácsinak sincs több pénze, mert nekik is kell a sok pénz a pályázatokra, az állami vezetők végkielégítéseire, nameg az egy s e gg el 100 állást betöltő képviselők javadalmazásaira."

"Dezső Anti nem lenne rossz ügyvéd, ha nem hagyta volna annyiban Kaiser életfogytiglani ítéletét. (Ő volt Kaiser ügyvédje is!) Vajon milyen érzés tudni, hogy rárohad az ügyfelére a műanyag lakat, csak azért, mert a politikai hatalomnak tettest kell produkálni?!"

"ILYEN GANAJOK A RENDŐRÖK!!
KOMCSI BÉRENC AZ ÖSSZES!!!! "

"Kiglicstől azért nem perlik vissza pénzt, mert nincs ilyen törvény rá... Kár... "

"A valódi nyomravezetőnek nem fizetik ki a nyomravezetői díjat, de a hamis vádat felépítő rendőrök megtarthatják a kitüntetéseiket? Magyaroszág"

"És a rendőrök mit találatk? A kérdés költői..választ nem várok..ők Kaisert találták! "

"@mandiner: Az a baki sokba került nekünk! "

"Ha a bíróság kimondta,hogy ő a nyomra vezető,nem értem miért nem kapja meg a neki jogosan járó összeget.Úgy látszik ha becsületes az ember az ebben az országban nem kifizetődő!?"

"Hát így segítsen az egyszerű ember a hatóságnak!Ilyen aljas módon átverik!Milyen példát mutatnak az ilyen viselkedéssel?És még elvárják,hogy becsületes legyen a hülye állampolgár?
Hazudni,becsapni az embereket épp olyan bűn,mint ami ellen "harcolnak"!!!"

"Ezek után várhatja a rendőrség, hogy legközelebb valaki akár csak a kisuját is megemelje a segítségükre.Frászt! Nyomozzanak, keressék meg ők maguk az elkövetőket.Ezért fizetik őket (nemis rosszul) De ha melléfognak, akkor kapjanak büntetést is. Ez lenne a korrekt. Bár ilyet magyarországon kérni lehetetlenség."

"Kedves Voltaren!
Egy jóérzésű Magyar állampolgár szerintem kötelességből is bejelenti ha egy ilyen kaliberü bizonyítékba botlik.Ha István nem így cselekedett volna,most Kaiser az ügyben ÁRTATLAN ülne élete végéig rácsok mögött.És a rend éber őrei meg lelkiismeret furdalás nélkül (szerintem most sincsen nekik)ülnének a *****ükön és várnák,hogy a sült galamb a szájukba repüljön.SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!! "

"Ekkora hazugságot!! Ez nem egy egyszerű bankrablás volt, ez annál sokkal több..undorító... "

"na tuti mégegyszer nem számíthat segítségre a rendőrség!
majd eladják a fegyvert - vagy amit találnak - oszt jónapot!"


"Hát már nekem is gyanus ez a Szebeni. Más rosszkor van rossz helyen, ő meg mindig jókor jóhelyen. Mindig ő talál meg minden nyomot. Ezért már mást gyilkosság vádjával rég leültettek volna. Ő meg, ha szerencséje lesz még 28 milkát is kap. Látom a móri-ügy már csak ilyen. Sorra hullanak a fejek, és egyik sem a gyilkosé, és sorra fizetnek HUSZONÖT MILKÁKAT, de még véletlenül sem a valódi nyomravezetőnek. "

Természetesen tiszteletben tartom a Kedves Olvasók véleményét, akár "hideg" akár "meleg" amit kapok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése